maanantai 20. tammikuuta 2014

Huhtikuu 2014 -> suuntana Japani

Tein tämän blogin nyt jo valmiiksi, vaikka matkaan onkin vielä pari kuukautta aikaa.

Olemme Jonnan kanssa menossa kolmen viikon pituiselle matkalle Japaniin, mikä on suurin syy tämän blogin luomiselle. Tulemme kirjoittamaan tänne fiiliksiämme matkasta sekä siitä mitä minäkin päivänä teemme/tulemme tekemään ja liitämme joukkoon tietenkin kuvia matkaltamme.

Seikkailumme alkaa Naritan lentokentältä, mistä meidän jollain kumman keinolla olisi tarkoitus löytää Tokion Koenjissa sijaitsevaan Nekotaloon eksymättä. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan :D Kumpikaan meistä ei ole aiemmin ollut Japanissa ja japanin kielitaitommekin on mitä on, minulla se raijoittuu aikalailla alkeisiin ja hiraganojen osaamiseen. Katakanat ja kanjit on minulla vielä tosi hakusessa, ja pänttäänkin nyt ennen matkaa katakanoja hiki hatussa. Kanjien suhteen olen päättänyt luovuttaa.

Majailemme Nekotalossa, joka oli kaikkein edullisin sekä mielenkiintoisimman kuuloinen vaihtoehto. Myös suomea puhuva emäntä oli suuri plussa valintaa tehdessämme. Tarkoituksenamme on ostaa kahdelle viikolle Japan Rail Pass, jonka kanssa tutkimme Japanin päästä päähän, ja viikon sitten oleilemme vain Tokion rajojen sisäpuolella :)

Todennäköisesti kirjoitamme fiiliksistämme ja pakkaus- sekä matkasuunnitelmistamme jotain ennen matkan alkua, eli satunnaisia postauksia voi ja pitää odottaa ja lukea.

Anni kiittää ja kuittaa, saa nähdä kumpi meistä seuraavaksi tänne jotain kirjoittaa.

(kuva on napattu googlesta)
                                                                                                                     

5 kommenttia:

  1. Tässä teillä ensimmäinen lukija ;)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa :D Mäki yritän jossain vaiheessa kirjottaa tänne, ni pääset sit lukemaan munki höpinöitä :D

    VastaaPoista
  3. Yhyy, muistaakaa sitten napsia mielettömästi kuvia sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eiköhän tää blogi tule olemaan aika täynnä niitä :)

      Poista
  4. täälläkin yksi lukija.. hiukan myöhässä...

    VastaaPoista