tiistai 18. maaliskuuta 2014

Keikan jälkifiilikset

Oli aivan uskomattoman upea keikka! Miyavi soitti todella hyviä biisejä ja jutteli paljon yleisölle. Hän oli todella mukava ja hauska persoona, yhtään ei kaduta se että maksoi VIP-lipusta niinkin paljon. Ainut, mikä jäi hiukan ärsyttämään oli se, että vippien oli luvattu päästä sisälle Circukseen klo18:30 ja normaali lippujen klo19:00, niin vipit pääsi sisälle vasta n. 19:15 ja normit paljon sen jälkeen. Vip-lippuja oli myös aivan järkyttävä määrä; meitä oli enemmän kuin normilipullisia!

Uusien kappaleidensa lisäksi Miyavi soitti vanhoilta levyiltään ainakin biisit Selfish Love ja Kimi ni negai wo. Soitti se muitakin vanhempia, mutta en nyt tähän hätään niitä muista :)

Kuvanlaatu +10. Ja logo tuli hiukka isona :D

Vaikka näytänkin aika kamalalta tuossa yhteiskuvassa, niin onhan skein nyt pakko tänne laittaa. Eli tässä kuva minusta ja Jonnasta Miyavin kainalossa:


Ei oltu meidän ryhmän jonossa edes ekana, ja silti jotenkin onnistuttiin olemaan ne, jotka pääsi Miyavin viereen :)

Mutta, tämä oli taas tällainen lyhyt kirjoitus, sillä olen menossa siskonpoikani 8v-bileisiin veljeni luokse, ja aika kulkee eikä (taaskaan) hiukset ole vielä mitenkään. Kaunis luonnon"kihara" pehkoni kaipaa suoristusta ja sataa kiloa lakkaa.

Olin kirjoittamassa tähän, että aurinko sentää paistaa parhaillaan, mutta se onnistui puikahtamaan jonkin suuren pilven taakse tietenkin, eli se siitä :D

Mutta, palailen taas piakkoin! Hyvää kevättä tasapuolisesti kaikille :)

AFsdfsfhvgsl&/(%&(#HKJDSfkHGI#(/&#(/¤&kajdfks!!!!!!!!!! 13PÄIVÄÄÄÄÄ!!! Sekosin :D

Terkuin, Anni (tunnetaan nykyään myös nimellä Peura ajovaloissa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti