maanantai 3. maaliskuuta 2014

Mihin se kevät ehti jo kadota?

Pöh, viime viikolla oli niin ihanat kevätilmat ja nyt siellä sataa lunta ja vettä ja räntää vuorotellen. Olin jo tyyliin valmis vaihtamaan kesärenkaat ja heittämään talvitakin komeron perälle :D Inhottavaa kun jos ei pidä kumisaappaita jalassa niin sukat on läpimärät kolmen kävelyaskeleen jälkeen. Toivonmukaan neljän viikon päästä Japanissa on lämmintä ja kuivaa :) Ja paaaaaljon kirsikankukkia joka puolella!

Uskomatonta, että lentomatka on jo tämän kuun puolella! Siitä, kun matkaan oli vielä 186 päivää ei tunnu olevan kuin pari kuukautta. Ja nyt jo on lähtö niin lähellä että hui :D Kännykän laskurin mukaan 28 päivää h-hetkeen.

Olen keräillyt rahaa hiki hatussa ja se, että osaa tehdä tatuointeja, auttaa aika paljon. Nämä kaksi ja muutaman muun tein viime viikonloppuna:

Huulet kyljessä/selässä. 5cm leveät.
Tähtösiä jalassa. Isoin tähti n.4cm leveä.

Vielä pitää lisää saada kerättyä matkakassaa ja sitten jos saisi sen Japan Rail Passin vielä hankittua. Elättelen yhä toivoa sen suhteen :D No, onhan tässä "vielä" 4 viikkoa jäljellä... :D

Aiemmin pähkäilin sen kanssa, että otanko tietokonetta mukaan vaiko en. En ota, jätän sen tänne isän räpellettäväksi, kun hän tulee matkamme ajaksi eläintenhoitajaksi :D En viitsi ottaa sitä riskiä, että tietokone menee matkan aikana rikki tai katoaa. Ja jos siellä Japanissa nyt kuitenkin tekisi jotain muuta kuin datailisi, sitä kun ehtii yllin kyllin sitten täällä kotonakin :) Kännykällä pääsee tarvittaessa nettiin, koska Nekotalossa on ilmainen wifi. Eli kännykän kautta tai internet-kahviloissa sitten tätä blogiakin päivittelen. Typot ovat siis enemmän kuin mahdollisia ;)

Hyvät, järjestelmäkameralla otetut kuvat, saadaan laitettua näkyville vasta matkan jälkeen siis. Blogiin tulevat kuvat on kaikki kännykällä otettuja. Isompi kuvakooste siis todennäköisesti ilmestyy vasta kun ollaan kotiuduttu takaisin koto-Suomeen. 

Ei sillä, en varmaan pääse edes koko Japaniin saakka, kun saan jonkun paniikkikohtauksen lentokoneessa :D Harkitsen vakavasti joittenkin rauhoittavien hommaamista lennon ajaksi. Terveydenhoitaja suositteli konjakkilasillista :D Tai sitten vain valvon viikon ja nukun univelat pois lennon aikana. Jonna saa kantaa mut lentokoneeseen. Toivottavasti kuorsaus ei häiritse muita matkustajia :D Lento jännittää minua ihan liikaa.

Mutta tämä taisi taas olla tässä tältä erää. Palaan rämpimään ihanaan loskaisaan Espooseen. Mihin se viime viikolla paistanut aurinko oikein ehti kadota? :(

Kiittäen ja kuitaten, 
Anni.

Koskakohan Jonna kirjoittaa ensimmäisen juttunsa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti