maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kyotossa jälleen

Tänään lähdettiinkin sitten jälleen kerran Kyotossa käymään. Ensimmäisellä vierailulla jäi vielä niin paljon näkemättä että pakkohan sinne oli vielä mennä ennen kuin Japan rail passimme vanhenevat. :)
Aamulla siis jälleen oli lähtö Tokion rautatieasemalta 11.33 ja Kyotossa olimme perillä 14.11. Kyoton rautatieasemalta suunnistimme suoraan seuraavaan junaan ja jatkoimme Inarin asemalle jossa sitten oli Fushimi Inari Taisha.

Anni poseerasi sisäänkäynnin luona

Siellä sitten tuli vietettyä pari tuntia kun käveltiin tuolla laajalla alueella ja tutkittiin mitä kaikkea siellä olevista pienistä kaupoista löytyi.




Oli ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka ja suosittelen käymään jos joskus Japaniin tulee. :)
Kun olimme mielestämme tuolla seikkaileet tarpeeksi, lähdimme vielä tutkimaan lähellä olevia kauppoja ja sieltä tarttuikin sitten matkaan kasa tuliaisia kotiin. :) Shoppailun jälkeen tallustelimme takaisin rautatieasemalle ja ostimme viereisestä kaupasta yakisoba-leivät. Vaikka nuudelit leivässä hieman epäilytti, oli se kuitenkin erittäin maukas yhdistelmä.

Teimme vielä pikaisen pyörähdyksen Tofukujissa ennen kuin palasimme takaisin Kyoton rautatieasemalle. Siellä sitten kävimme nauttimassa sushia jonka Anni tarjosi syntymäpäiväni kunniaksi. :) Hetken ehdimme sielläkin kaupoissa pyöriä ennen kuin oli aika taas nousta Hikarin kyytiin ja suunnata takaisin Tokioon.

Annin Totoro ja Suica
Huomenna pääsemmekin käyttämään ensimmäistä kertaa Suica korttejamme. Toivon mukaan kaikki sujuu hyvin emmekä jää jonnekin porttien eteen hölmöilemään. :D Siinä kaikki taas tältä kertaa, huomenna saatte sitten lukea miten onnistuimme ensimmäisenä päivänämme ilman Japan rail passia. ;) Saatan myös jossain vaiheessa lisäillä tähän tekstin sekaan lisää kuvia tuolta Fushimi Inari Taishasta, jos vaikka jaksaisin silloin taistella kännykän kanssa tarpeeksi kauan. :D

Jonna kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti