perjantai 18. huhtikuuta 2014

Maanjäristys ja Annin onnistunut päivä

Päivämme alkoi tänään tehokkaalla herätyksellä n. kello 7.50 aamulla kun saimme kokea 4.7 magnitudin maanjäristyksen. Suhteellisen pieni maanjäristys oli siis kyseessä varsinkin kun emme olleet sen keskipisteessä, mutta tulipahan sekin nytten koettua.

Mitään erityisiä suunnitelmia meillä ei tälle päivälle ollut,  joten millään hirveällä kiireellä emme heti aamusta suunnistaneet minnekään. Ensimmäisenä kuitenkin menimme Ikebukuroon etsimään Annin puuttuvia mangoja (kyse ei siis ole hedelmästä :P). Kävellessämme liikkeeseen, josta toivoimme löytävämme mangat, Anni onnistui jotenkin törmäämään punaiseen muovikartioon. Ei onneksi kaatunut, mutta pieni huudahdus kyllä pääsi ja edessämme kulkenut 10 hengen mieslauma hieman vilkuili meitä kummastuneina. Minä meinasin tukehtua nauruun ja naureskelin sitä vielä sitten kaupan sisälläkin. Kompuroinnista huolimatta meillä oli onni matkassa ja löysimme puuttuvat mangat. :)


Näihin "pieniin" muovikartioihin Anni törmäsi :P

Hetken siinä sitten vielä pyörimme Ikebukurossa ja sitten päätimmekin lähteä Shinjukuun katsomaan jos vaikka tällä kertaa viihtyisimme siellä paremmin. Emme vieläkään oikein ihastuneet siihen, joten teimme ainoastaan nopean pyörähdyksen Forever 21 liikkeessä jossa Anni sitten meinasi ensin mennä sisään kahdesta eri ovesta joissa luki etteivät ne ole käytössä ennen kuin oikea ovi löytyi. Minä taas hekottelin vieressä ja mietin mitä se Anni oikein touhuaa. :D

Seuraava kohteemme olikin jälleen Shibuya jossa suunnistimme heti syömään. Saimme eteemme herkulliset annokset joiden jälkeen olimmekin taas aivan täynnä.

Minun annokseni

Annin annos

Herkuttelun jälkeen menimme taas jälleen kerran Forever 21 liikkeeseen (Annin vakiokauppa) ja kävimme monessa muussakin kaupassa joista sitten saattoi tarttua jotain mukaankin. Annille tapahtui päivän aikana vähän kaikenlaisia kömmähdyksiä ja minä sain nauraa paljon. :D

Suica korttien käyttö on meillä sujunut hyvin ja huomenna saatammekin käyttää niitä viimeistä kertaa. Tarkoituksena olisi huomenna ainakin käydä vielä Harajukussa, muuta emme ole valmiiksi suunnitelleet. Sunnuntaina ollaankin sitten ihan vain Koenjissa ja maanantaina onkin sitten aika palata kotiin. :)

Kuvia ei tällä kertaa ollut kovinkaan monta sillä olemme kierelleet tutuissa paikoissa,  joten uusia kuvia ei ole tullut otettua. :) Siinä kaikki taas tällä kertaa.

Jonna kiittää ja kuittaa :)

4 kommenttia:

  1. Ettehän te oo juuri muuta tehny kun shoppaillu siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan me käyty eri paikkojakin kattelemassa :D Mutta joo, täs vikoina päivinä varsinkin ni ollaan kyl aika paljon kauppoja kierrelty. Ekat kerrat Harajukussa ja Shibuyassa meni vaa ihmetellessä, silloin ei osteltu pahemmin mitään :D

      Poista
  2. No ihana että saitte kokea pienen järistyksen ennen paluutanne! Kyllä te hyvin selvisitte matkastanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ois vaan ollut ehkä vähän kivempi kokee se silleen, että olisi ollut jossain muualla kun nukkumassa :D

      Selvittiin juu, mutta on kyllä ikävä Japania ja sitä hyvää ruokaa :) Ja Pokka Sapporon peach water -juomaa, sitä jäi kyllä ikävä. En onnistunut kuljettamaan sitä kuin vain yhden litran tänne Suomeen :D

      Juuri kun alkoi tuntua vähän helpommalta Japanissa oleskeleminen ja kun alkoi ymmärtämään vähän paremmin asioita ja paikkoja niin pitikin tulla jo takasin Suomeen.

      Poista